måndag 27 december 2010

AT & T släpper dramatiska anti-SMS under körning dokumentär

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/27/atandt-releases-dramatic-anti-texting-while-driving-documentary/:
Vi är inte säkra på hur många fler gånger det måste sägas, men allvarligt människor - SMS: a på mobilen medan du kör en gigantisk bil i höga hastigheter. Stanna om du inte redan övertygade om att bilkörning och försöker peka ut en meddelande på ett litet tangentbord (eller gud förbjude, inget tangentbord alls) är en dålig match, kanske den korta dokumentär AT & T har precis släppt kommer att övertyga dig annars. Transportören lanserar en kampanj inriktad på tonåringar under helgerna fram till nyårsafton i hopp om att ungdomar i världen kommer att vara något mindre säkra på sin osårbarhet - åtminstone om bilkörning och textmeddelanden är berörda. Visst, videon (placerad efter paus) gränserna på sentimentalitet ibland, men ska vi ta en liten hårdhänthet över personskador eller dödsfall av människor bara för att någon inte kunde vänta med att berätta för någon annan att de skulle vara det snart. Lita på oss, är dina vänner inte så orolig för punktlighet.

Fortsätt läsa AT & T släpper dramatiska anti-SMS under körning dokumentär

AT & T släpper dramatiska anti-textning vid bilkörning dokumentär ursprungligen visades på Engadget på måndag, 27 Dec 2010 00:33:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Phone Arena | källa AT & T | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar