måndag 27 december 2010

Gorillaz IPAD album nu tillgänglig, liksom apps används för att göra det (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/27/gorillaz-ipad-album-now-available-as-are-the-apps-used-to-make/:
Gorillaz IPAD album nu tillgänglig, liksom apps de används för att göra det (video)
Inspelning av musik på Ios? Varit där , gjort det . En stor konstnär inspelning sitt senaste album på en IPAD ? Det är något nytt, och det är vad Gorillaz har gjort för sin senaste release: The Fall. Vem som helst kan lyssna på albumet gratis, men medlemmar i fanklubben kan ge den en hämta och arkivera den för framtida eftervärlden. Hur kom bandet gör det? Vi kan inte säga, men säkert var det några cell-shading är delaktig, och här är listan över program som sades som skall användas:
Tala det! / SoundyThingie / Mugician / Solo Synth / Synth / Funk Box / Gliss / AmpliTube / Xenon / iElectribe / BS-16i / M3000 HD / Cleartune / iOrgel HD / Olsynth / StudioMiniXI / Bassline / Harmonizer / Dub Siren Pro / Moog Filatron
Vi har inkluderat en låt nedan för dig att lyssna på dig själv och höra vad höjdpunkten av modern IPAD harmoni låter. Vi är ingen musik kritiker, men det verkar säkert att säga att det är ingen Tomorrow Comes Today - som vi också inbäddade, enbart för jämförelse.

Fortsätt läsa Gorillaz IPAD album nu tillgänglig, liksom apps används för att göra det (video)

Gorillaz IPAD album nu tillgänglig, liksom apps används för att göra det (video) som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 27 Dec 2010 07:49:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink CNN | källa Gorillaz | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar