tisdag 28 december 2010

Arduino, vänder iPod touch en LCD till en webbaserad skissblock (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/28/arduino-ipod-touch-turns-an-lcd-into-a-browser-based-sketch-pad/:
Av alla Arduino projekt vi har sett "runt här, är detta verkligen en av dem! Använda bara en Graphics LCD, en Arduino, och en WebSocket server han skrev med hjälp av Python / Tornado, skapade denna unga ingenjören ett system som tillåter honom att ansluta till servern med sin iPod touch (eller vilken webbläsare som helst, antar vi - även om han är tydligen endast testat detta med Chrome på sin stationära dator) och dra en design på webbläsaren. I sin tur är hans rörelser återskapas på skärmen. Ganska dålig bedrift, om du frågar oss. Om du vill att förundras över sin kod - eller ens försöka det själv - slå upp källan länk. Om inte, se till att åtminstone kolla saken i aktion. Video efter rasten.

Fortsätt läsa Arduino, touch blir iPod en LCD till en webbaserad skissblock (video)

Arduino, beröring blir iPod en LCD till en webbaserad skissblock (video) som ursprungligen visades på Engadget on Tue, 28 Dec 2010 01:48:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Gör | källa Engineering Etch-A-Sketch | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar