tisdag 28 december 2010

Toshiba Folio 100 Android tablett vinster lyhördhet, värdighet via nya firmware uppdatering

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/28/toshiba-folio-100-android-tablet-gains-responsiveness-dignity-v/:
Svårt att säga om denna injektion av koden kommer att vara tillräckligt för att få Toshibas Folio 100 tillbaka på PC World hyllor , men för dem som redan ryckt en bort av det, det är bunden att förbättra moralen. Ordet på gatan säger att Tosh bara har utfärdat en ny firmware uppdatering (v2.2.5.0053) till ovan nämnda anordning, och även om det inte innehåller Adobes Flash Player 10,1, men det syftar till att förbättra skärmen / touch lyhördhet, problem med fördröjning, nypa till zoomkapacitet och audio / video processing. Vi är också få intrycket att den äkta Android Market vistas långt, långt borta från detta bygga, men vi vill gärna höra om din skiffer agerar något trevligare efter uppdateringen. Hit upp oss i kommentarer nedan, inte kommer du?

Fortsätt läsa Toshiba Folio 100 Android tablett vinster lyhördhet, värdighet via nya firmware uppdatering

Toshiba Folio 100 Android tablett vinster lyhördhet, värdighet genom nya firmware-uppdateringen publicerades ursprungligen på Engadget on Tue, 28 Dec 2010 10:51:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Android gemenskapen | källa The Tech Blog | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar