tisdag 28 december 2010

Cowon D3 Plenue PMP går Android, ser ut som en telefon, helt är inte

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/28/cowon-d3-plenue-pmp-runs-android-looks-like-a-phone-totally-is/:
Någonsin finner dig själv som vill ha en telefon som, du vet, inte kunde ringa? Välkommen till Cowon D3 Plenue, en Android -med PMP som ser så bra vi vill trycka på det för våra kinder och säga "Hej." Tyvärr finns skulle vara någon, ingen men upp till 32 GB Britney, Katy, Mandy, och den som mer du vill lagras på microSD och spelas upp över en 3,7-tum, 800 x 480 AMOLED. Som visas är inte kapabel att göra dina 1080p filer rättvisa, men PMP själv är, och med HDMI-utgång kan skicka dessa bilder till en extern panel. Det finns också WiFi, en T-DMB-mottagare, Bluetooth och även en accelerometer. I fall du undrar är det Android 2.1 gömma sig bakom att huden och samtidigt Cowon löften "Apps" Vi är lite osäkra de ska vara av marknaden sorten.

Cowon D3 Plenue PMP går Android, ser ut som en telefon, helt är inte ursprungligen fanns på Engadget on Tue, 28 Dec 2010 17:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink OLED-Display.net | källa Cowon | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar