tisdag 28 december 2010

AT & T lanserar WiFi initiativ med nya zoner i Times Square, Rockefeller Center och St Patrick's Cathedral

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/28/atandt-launches-wifi-initiative-with-new-zones-in-times-square-ro/:
AT & T har lovat att lansera flera nya WiFi platser under de kommande månaderna, och det är startar med nya zoner för anslutning i New Yorks Times Square, Rockefeller Center och St Patrick's Cathedral - Alla större turist fällor. Times Square ståtar redan gratis AT & T WiFi ( börjat med maj ) men det är att göra området mer som en del av sitt nya initiativ. Företaget har också meddelat att den planerar att lansera gratis WiFi platser i San Francisco samt, med början i Embarcadero Center, någon gång senare i år. Den utsmyckade Times Square WiFi och de två nya zoner kommer att lansera "under de kommande dagarna", som vi vet är inte särskilt specifika men hey: det är det bästa vi kan göra. Full pressmeddelande efter rasten.

Fortsätt läsa AT & T lanserar WiFi initiativ med nya zoner i Times Square, Rockefeller Center och St Patrick's Cathedral

AT & T lanserar WiFi initiativ med nya zoner i Times Square, Rockefeller Center och St Patrick's Cathedral ursprungligen visades på Engadget on Tue, 28 Dec 2010 10:07:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar