tisdag 28 december 2010

Schiit Audio avslöjar underbara sex-watts Lyr hörlursförstärkare, vågar du beröring 11

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/28/schiit-audio-reveals-gorgeous-six-watt-lyr-headphone-amplifier/:
Skojar bara. I själva verket Audio kommer Schiit inte ansvarig om du inte linda den till 11 och blåsa i örat tips rätt från din favorit canalphones. Drop-dead sexig ruta som du peering på ovan är den Lyr, en hybrid (rör-MOSFET) hörlursförstärkare som påstår sig ha noll feedback och mer makt än de flesta hörlurarna någonsin kommer att ha användning för. Den här killen är att pumpa ut sex fast watt i 32 ohm, medan massor av rivaler är dabbling i milliwatt . Det är beroende av JJ ECC88 rör för input och svartabörshajar mindre än 0,1 procent THD, och det kommer att produceras i USA av A med hjälp av komponenter som också var främst kommer från amerikanska leverantörer. Det förväntas att börja levereras i mars 2011, men de som redan säljs på den kan åta $ 449 till en pre-order. Och innan du frågar - ja, är företagets namn lustiga. Ha. Ha.

Fortsätt läsa Schiit Audio avslöjar underbara sex-watts Lyr hörlursförstärkare, vågar du beröring 11

Schiit Audio avslöjar underbara sex-watts Lyr hörlursförstärkare, vågar du beröring 11 ursprungligen visades på Engadget on Tue, 28 Dec 2010 06:42:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Schiit Audio (1) , (2) , (3) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar