tisdag 28 december 2010

HTC Desire HD får FCC godkännande med nordamerikanska 3G, kan vara för Telus

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/28/htc-desire-hd-gets-fcc-approval-with-north-american-3g-might-be/:
För drygt en vecka sedan vi såg en skymt av en anordning som påstås vara en Telus -märkt version av 4,3-tums HTC Desire HD , ett djur som ännu inte ta steget till Nordamerika och inte officiellt existera i någon varianter att fullt ut stödja 3G-frekvenser som används där. Nåväl, nu har vi fått den rykande pistolen i form av en FCC godkännande för en enhet med modellnummer PD98120 som stödjer WCDMA Band II och V, vilket betyder att det är mogen för användning på AT & T, Bell, Telus och Rogers (sorry, T-Mobile). Den ursprungliga europeiska versionen av Desire HD är PD98100 - och DLNA intyg webbplats faktiskt hänvisar till telefonen som "PD98-serien" - så vi tror att vi tryggt kan säga det är vad vi tittar på här, särskilt med tanke på att FCC etikett plats dokument visar en enhet som anges i Desire HD: s mycket ovanligt sätt . Det är allt annat än en slam dunk att AT & T kan ta ett intresse för detta ... Men ja, Telus abonnenter kan du nog börja spara pengar nu.

HTC Desire HD får FCC godkännande med nordamerikanska 3G, kan vara för Telus publicerades ursprungligen på Engadget on Tue, 28 Dec 2010 14:41:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa FCC | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar