tisdag 28 december 2010

Sears, Kmart lansera Alphaline Entertainment movie download service

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/28/sears-kmart-launch-alphaline-entertainment-movie-download-servi/:
Efter Wal-Mart , Best Buy Amazon hoppade och om digital leverans tåget det klart framgår att bara erbjuda skivor till försäljning är inte tillräckligt, och rätt i tid Sears och Kmart lanserar Alphaline Entertainment, ett nytt företag som bildats med det enda syftet med sälja nedladdningsbara filmer på nätet. Drivs av Sonics RoxioNow backend precis som Best Buy och Blockbuster, det är alla väl förtrogna, ner till $ 3,99 hyra / $ 19,99 ny release köpa prissättning som vi älskar att hata (med Blu-ray versionen ofta att köpa för mindre, varför bry sig?) med planer på att bädda in tjänsten i olika ansluten Blu-ray spelare, mobila enheter, TV och mycket mer. Det verkar inte som Sonics försäljning till Rovi eller tillägg av DivX till företagets gånger har påverkat affären alls, men här är hoppas de planerar att införa en Blue Light Special pack-in som Vudu eller CD + för att göra saker lite mer tilltalande.

Fortsätt läsa Sears, Kmart lansera Alphaline tjänst för att hämta film

Sears, Kmart lansera Alphaline Entertainment movie download service publicerades ursprungligen på Engadget on Tue, 28 Dec 2010 07:59:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar