tisdag 28 december 2010

Nissan hoppas kunna fylla Leaf order från sommaren 2011, undrar vi om saker och ting någonsin kommer att bli varmt igen

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/28/nissan-hopes-to-fill-leaf-orders-by-summer-2011-we-wonder-if-th/:
Nissan hoppas kunna fylla Leaf order från sommaren 2011, undrar vi om det någonsin kommer att bli varmt igen
Med Nissans Leaf rullar in i uppfarter av ett lyckligt fåtal morgonpigga vi redan få en bättre titt på vad den lilla sak kan göra . Nu är vi få en bättre uppfattning om när alla andra kan få sina. I en Mercury News berättelse Nissan talesman Tim Gallagher visade att företaget arbetar hårt för att fylla dessa uppfarter, säger "I slutet av sommaren, målet är vår att ha alla i sin bil." Det är naturligtvis bara ett mål, och vi vet alla hur dessa mål kan gå när det gäller att leverera bilar i tid. Men det är åtminstone mer eller mindre i linje med bolagets tidigare mål på 25.000 bilar som levereras till här i slutet av nästa år. Goda nyheter för dem som har beställt? Ja, mest, men det är också dåliga nyheter för alla som funderar på att registrera dig för ett nu: med Nissans första omgång order fyllde det är bara gissa när vi kommer att få mer.

Nissan hoppas kunna fylla Leaf order från sommaren 2011, undrar vi om saker och ting någonsin kommer att bli varm igen publicerades ursprungligen på Engadget on Tue, 28 Dec 2010 00:41:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Autoblog Green | källa Mercury News | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar