tisdag 28 december 2010

Proform TrailRunner 4,0 löpband tricks du börja träna med 10-tums Android tablett

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/28/proform-trailrunner-4-0-treadmill-tricks-you-into-exercising-wit/:
Letar du efter en nyårslöfte att bryta? Leta någon annanstans. Om du förbinder dig att banka ut tre fast miles på en TrailRunner 4,0 löpband varje dag, det finns en bättre än genomsnittet chans att du faktiskt kan göra just det under hela 2011. I ett förmodat försök att hålla nördar och knarkare Internet "i form" Proform har slängt en 10-tums Android tablett (icke-löstagbar, tyvärr) där uppe, som ger användaren möjlighet att ta del av nyheter, söka efter deras e-post och surfa på nätet så länge ett WiFi-nät inom täckningsområdet. När du är klar med det, kan du bläddra igenom träningen statistik och alternativ inklusive hastighet, tid, distans, förbrända kalorier, puls, lutning och hastighet. Dessutom är det integrerat med iFit Live för att ge användarna möjlighet att kartlägga sina framsteg, och den inbyggda högtalarsystemet och aux-ingång låter dig lyssna på dina hjärtans lust också. Vid $ 2.999, det är knappast ett impulsköp, men eftersom du redan budgetering $ 500 för en ny Android-enhet ... faktiskt, näe, det är fortfarande inga fynd.

[Tack, Justin]

Proform TrailRunner 4,0 löpband tricks du börja träna med 10-tums Android tablett publicerades ursprungligen på Engadget on Tue, 28 Dec 2010 15:29:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Proform | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar