tisdag 28 december 2010

Gibson vinner Papper Jamz föreläggande, beordrade detaljister att dra lager

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/28/gibson-wins-paper-jamz-injunction-retailers-ordered-to-pull-sto/:
Den Paper Jamz har de Jamz-ED sin sista - åtminstone för nu. Gibsons vann det föreläggande mot WowWee för modellering sina 2D-leksak gitarrer på den kända yxor som Flying V och Les Paul utan tillstånd, och eftersom återförsäljare som Walmart, Amazon, Best Buy och Target var alla namngivna i rättegången, kommer de att behöva dra PaperJamz från sina hyllor. Eller kanske inte - föreläggandet beviljades och omedelbart överklagade den 21, och vi har definitivt sett PaperJamz till salu i Best Buy-butiker här och där sedan dess, så det verkar som det fortfarande en chans att ta den supertunna gitarrer medan advokaterna sortera ut allt. Vi skulle gissa WowWee kan helt enkelt tänka om några av de mönster som litet mindre "inspirerade" av Gibson-gitarrer under tiden - skulle Flying V PaperJamz en dag kommando samma samlaren uppmärksamhet som en 1970-rättegång Ibanez, Tokai, eller Greco? För mänsklighetens skull, låt oss hoppas inte det.

Gibson vinner Papper Jamz föreläggande, beordrade detaljhandlarna att dra lager ursprungligen visades på Engadget on Tue, 28 Dec 2010 13:32:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa TechDirt | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar