tisdag 28 december 2010

CCTV-kameror hjälpa till att lösa "sex brott om dagen" i London, säger Metropolitan Police

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/28/cctv-cameras-help-solve-six-crimes-a-day-in-london-says-metro/:
Varit ifrågasätter värdet av att ha allestädes närvarande övervakningskameror spåra ditt varje steg? Tja, om du är en bandit, du ändå inte kommer att gilla dem, men för resten av oss laglydiga typer, har Londons Metropolitan Police en tröstande stat att dela: nästan sex brott om dagen håller på att lösas med hjälp av CCTV filmklipp. Det används främst för att underlätta identifieringen av perps på flykt, och antalet misstänkta identifierats som ett resultat har gått upp till 2.512 i år. Det finns ett starkt ljus för brottslingar, men liksom Met medgett digitala inspelningar inte hålls runt så länge som VHS de brukade vara, vilket innebär att om du glider den SLÄPNOT gång, kommer du förmodligen bli bra. Så goda nyheter för alla!

CCTV-kameror hjälpa till att lösa "sex brott om dagen" i London, säger Metropolitan Police ursprungligen visades på Engadget on Tue, 28 Dec 2010 05:37:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa BBC | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar