onsdag 29 december 2010

Barnes & Noble Nook varumärkesansökningar erbjuda spekulation foder läskigheter

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/29/barnes-and-noble-nook-trademark-applications-offer-speculation-fod/:
Så du är Barnes & Noble och du har en framgångsrik produkt som Nook - vad gör du? Varumärke fan av namnet, naturligtvis. Som PocketNow har noterat, företagets det framställde ett antal Nook-relaterade varumärkesansökningar under de senaste månaderna, vilket kan ge några tips för framtida Nook hårdvara, programvara eller båda. Det innefattar föga förvånande en ansökan om "Nook2", som först lämnades in redan i juni, samt en för namnet "Nook Smart" (eventuellt samband med den befintliga Nook Study utbildning plattform?), och en för hopplöst catchy "Nook Cook . " Tyvärr är det inte klart vilken (om någon) av dem som faktiskt skulle kunna vara namnet på en ny Nook enhet - det finns också ett varumärke ansökan om "Nook Kids" med en beskrivning som liknar "Nook2," till exempel, men det kan mycket väl bara vara för bolagets Nook Kids butik och IPAD app. Den senaste av alla anmälningar är en för "Nooksellers", som verkar vara en kombination i butik kiosk och onlinetjänst som skulle ge personliga rekommendationer och olika sociala nätverk tie-ins. Naturligtvis finns inget mer än de varumärkesansökningar att gå på just nu, men det verkar uppenbarligen klart att Nook namnet är här för att stanna.

Barnes & Noble Nook varumärkesansökningar erbjuda spekulation foder läskigheter ursprungligen visades på Engadget på Wed, 29 Dec 2010 16:33:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa PocketNow | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar