onsdag 29 december 2010

Verizon till demo Hem övervaknings-och kontrollsystem på CES, starta pilotprojekt på Jersey nästa månad

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/29/verizon-to-demo-home-monitoring-and-control-system-at-ces-launc/:
Ser ut som home automation kan äntligen ta baby steg mot mainstream - Verizons just aviserat att den kommer att demonstrerar att lång-ryktet Hem övervaknings-och kontrollsystem på CES 2011, med en planerad utbyggnad beta i New Jersey att följa. Systemet gör det möjligt för användare att på distans se övervakningskameror, lås dörrar och lampor kontroll, termostater och apparater genom sina smartphones eller FiOS lådor TV - samma funktioner flesta andra automationssystem erbjuda, men med den extra fördelen av att vara integrerade och installerade av Verizon. Föraren hem i Jersey kommer att få en energi-läsare, smart växlar apparaten och termostater, dörr-och fönsterlås, ett grenuttag, rörelsesensorer, en inomhus panorera-och-tilt kamera, och en fast inomhus / utomhus kameran när systemet startar nästa månad, men Verizon säger att det är bara början. Vi berättade att systemet kommer att använda Z-Wave trådlösa styrenheter och WiFi övervakningskameror, så vi gissar att det kommer att bli en central ruta som integrerar allt - och vi har en känsla av den här grejen bygger på 4Home (bilden ovan), som just förvärvades av Motorola rörlighet. Vi hittar mer på CES - håll ögonen öppna.

Fortsätt läsa Verizon till demo Hem övervaknings-och kontrollsystem på CES, starta pilotprojekt på Jersey nästa månad

Verizon till demo Hem övervaknings-och kontrollsystem på CES, starta pilotprojekt på Jersey nästa månad som ursprungligen visades på Engadget på Wed, 29 Dec 2010 15:22:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar