onsdag 29 december 2010

HP Palm Broadway, Manta och Topaz namn, minskade i gjutning samtal

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/29/hp-palm-broadway-manta-and-topaz-name-dropped-in-casting-call/:
Alla bitar, de är en-Comin 'tillsammans. Om du minns, vi såg en smula HP Palm kodnamn i webOS 2,0 kod början av förra månaden, och nu, mycket är desamma som de poppar upp någon annanstans. Över på DirectCast, ett par gjutning samtal har uppstått för HP Palm, med båda 'em söker ung, sorglös hipsters med vackra händer. De är villiga att betala en fast grand om du passar profilen, förmodligen för att hålla en av dessa förestående enheter på kameran för någon form av reklam. En PreCentral läsare undertecknad faktiskt upp, och sedan fick några ännu mer intressant information - han var informerad om att skjuta kommer att omfatta HP Palm Broadway, Manta och Topaz. Broadway var faktiskt en av de enheter fläckig i ovan nämnda kod, och även om Manta var inte där, "Mantaray" var. Topaz, naturligtvis, ser ut att bli Palms kommande tablett . Detta är bara spekulationer utökas för nu, men om du var med en förhoppning om nya HP Palm produkter, gärna låta fantasin flöda.

HP Palm Broadway, Manta och Topaz namn, minskade i provspelning ursprungligen visades på Engadget på Wed, 29 Dec 2010 11:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink PreCentral | källa DirectCast | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar