onsdag 29 december 2010

Huaweis HIC tablett för Vodafone har all den skönhet av en industriell kvalitet nav enhet

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/29/huaweis-hic-tablet-for-vodafone-has-all-the-beauty-of-an-indust/:
Med tanke på billig plast och jättelika vita logotyper, var vår första tanke när vi såg den här föga smickrande skjuten i FCC: s register som vi tittade på något slags samband navigationsenheten för leverans lastbilar - men ack, så långt vi kan berätta, den så kallade HIC är en "tablet" från Huawei som även fungerar som en telefon för Vodafone. Förutom en triband 3G radio, får denna heta röran du en 7-tums WVGA skärm, en på framsidan kamera för videosamtal, och en integrerad cykelställ runt tillbaka för att ställa den på en bänkskiva. Stilen i nätadaptern får oss att tro att HIC kan vara avsedda för permanent bruk i hemmet, vilket skulle förklara varför man bär så lite likheter med något vi skulle vilja bära runt - men ändå, kunde inte de har gjort det lite snyggare? Inga ord om när (eller om vilken av Vodafones marknader) det kommer att komma.

Huaweis HIC tablett för Vodafone har all den skönhet av en industriell-grade nav enhet som ursprungligen visades på Engadget på Wed, 29 Dec 2010 13:05:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Trådlös Goodness | källa FCC | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar