onsdag 29 december 2010

Putin order ryska federala myndigheter för att byta till öppen källkod, galavant topless i en out-of-dörrar

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/29/putin-orders-russian-federal-agencies-to-switch-to-open-source-s/:
Aldrig en att missa möjligheten att köra ett hunkitudinous (kolla upp det!) Bild av Vladimir Putin , var vi glada att höra att den ryska premiärministern och före detta KGB-man har tecknat en order anger att "federala verkställande organ och myndigheter den federala budgeten "bör övergången till öppen källkod från och med Q2 2011. Det stämmer - det ser ut som det är något, åtminstone de senaste rykten om att landet var Dissing Redmond och överväger en nationell öppen källkod OS . Det finns mycket mer att det som verkar vara av föga intresse om du inte är medlem av Apparat, i vilket fall du förmodligen kommer att läsa den här saken i original på ryska snart nog. Som för oss, vi är bara nyfiken att se hur den nya programvaran kommer att användas för PLÅGA dissidentgrupper gång Microsoft är ute ur bilden.

Putin order ryska federala myndigheter för att byta till öppen källkod, galavant topless i en out-of-dörrar som ursprungligen dök upp på Engadget på Wed, 29 Dec 2010 03:44:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink PC World , Öppna ... | källa Cnews | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar