onsdag 29 december 2010

BYD Motors till debut E6 Premier, S6DM plug-in fordon på Detroit Auto Show

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/29/byd-motors-to-debut-e6-premier-s6dm-plug-in-vehicles-at-the-det/:
Kinas BYD kom från ingenstans i början av 2009 till debut en MID / telefon som kör Windows XP , men hemelektronik är bara en arm (faktiskt avknoppning) av relativt unga mega-företag. Dess BYD Motors Divisionen har också arbetat på olika plug-in fordon för de senaste åren, och det är nu satt till rullarna i Detroit Auto Show nästa månad med två nya modeller. Dessa omfattar alla elektriska E6 Premier crossover, och den S6DM dual-mode-plug-in hybrid-SUV, den förra som lovar en räckvidd på 300 kilometer och en topphastighet på 140km / h, medan den senare kan eek ut 60 kilometer uteslutande på elkraft eller nära 500 kilometer när 2.0L bensinmotor kommer in. Vad mer, företaget är det tydligen också utlovar en USA-lanseringen tillkännagivande av något slag, även Autoblog Green misstänker att kommer att omfatta tidigare F3DM hybrid (bilden ovan), som redan har börjat testa i Kalifornien, och E6 elektriska delningsfilter. Chef på tidigare avbrottet för hela pressmeddelandet.

Fortsätt läsa BYD Motors till debut E6 Premier, S6DM plug-in fordon på Detroit Auto Show

BYD Motors till debut E6 Premier, S6DM plug-in fordon på Detroit Auto Show ursprungligen visades på Engadget på Wed, 29 Dec 2010 01:42:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Autoblog Green | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar