onsdag 29 december 2010

Paul Allen filer ändras klagomål, pekar ut exakt var patentintrång gömmer

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/29/paul-allen-files-amended-complaint-points-out-exactly-where-pat/:
Vänster med bara två veckor att förklara exakt hur sju av webbens största egenskaper (och tre kontor leveranskedjor) kränkt hans företag Intervall patent , Microsofts grundare, Paul Allen kom på ett plan - Intervaller "advokater ritar stora, färgade rutor runt stora fält av det påstådda intrånget webbplatser "fastigheter. På fullt allvar, kan många företag skyldiga Allen en massa pengar om Interval har verkligen ett fall eftersom Intervall påstår sig ha patenterat inte mindre än möjligheten för en webbplats för att ta ett användarvänligt vald del av innehållet och föreslå andra relaterade bitar av innehåll som kan vara av intresse. Oh, och han är också tydligen patenterade pop-ups och widgets, eftersom de flesta något som visar information "på ett diskret sätt som upptar det perifera användarens uppmärksamhet" är att få samma behandling. Dråpligt, verkar det som om en av grundarna av Microsoft inte ger hans advokater med grundläggande skanning teknik, eftersom PDF av föremålen som de laddas upp till domstolens webbplats är bara epically dåligt - kolla in allt de säger strider i galleri nedan.

Disclaimer: Vi bör notera att AOL är bland de företag att bli stämd av Allen och intervall, och att Engadget ägs av AOL. Så du vet, tänk bara på att ett gäng, eller något.

Paul Allen filer ändras klagomål, pekar ut exakt var patentintrång gömmer ursprungligen visades på Engadget på Wed, 29 Dec 2010 14:56:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Klagomål (PDF) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar