onsdag 29 december 2010

MSI retar Killer NIC integration i Big Bang moderkort

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/29/msi-teases-killer-nic-integration-in-big-bang-motherboards/:
Du kommer inte att färga oss förvånade här - när vi talade med Bigfoot Networks vd Michael Howse tillbaka på Computex , tvekade han inte avslöja sitt intresse bädda Bigfoot's nätverksteknik in moderkort och grafikprocessorer i framtiden. Och nu verkar det som framtiden har anlänt. Baserat på en smygande, intetsägande släppa postat efter pausen, ser det ut som om Bigfoot och MSI kommer att koppla upp på CES nästa vecka om att införa en nymodig version av Big Bang moderkort . Tillkännagivandet kommer inte rätt ut och säga det, men med tanke på att minst en MSI moderkort kommer att vara "blixtrande med Killer 2100 prestanda," vi skulle säga att det är rättvist att läsa mellan raderna. Howse är också sagt att han är "glad att få arbeta med MSI," och fram till nu, det inte funnits någon partnerskap mellan de två företagen. Enligt honom Killer 2100 gaming nätverkskort "är ett perfekt komplement till MSI Big Bang familj av moderkort lösningar", och du kan satsa vi kommer att vara på jakt efter en modell namn, pris och releasedatum precis så fort vi hit Vegas.

Fortsätt läsa MSI retar Killer NIC integration i Big Bang moderkort

MSI retar Killer NIC integration i Big Bang moderkort som ursprungligen visades på Engadget på Wed, 29 Dec 2010 14:13:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Hot Hardware | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar