onsdag 29 december 2010

Netflix CEO: "vi kommer att fortsätta vår internationella expansion nästa år"

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/29/netflix-ceo-were-going-to-continue-our-international-expansio/:
Tre månader efter Netflix invaderade Kanada med en bisarr kombination av betalt aktörer och 8 $ omedelbar streaming planer , Reed Hastings har vd förklarat flytta en framgång och säger att företaget kommer att expandera sin service till andra länder under 2011. "Baserat på den tidiga framgången med Netflix.ca vi ska fortsätta vår internationella expansion nästa år och vi kommer att fördela stora dollar till det, säger han till The Canadian Press, utan att ange vilka områden eller hur många kan hissad med albanska soldater nästa. Men kanadensare och andra som hoppas få en upplevelse helt i paritet med den ursprungliga amerikanska tjänster bör inte hålla andan, eftersom Hastings säger att det finns inga planer på att etablera en film kö för streaming-tjänsten bara kalla det ett "strategiskt beslut . "

Netflix CEO: "vi kommer att fortsätta vår internationella expansion nästa år" ursprungligen visades på Engadget på Wed, 29 Dec 2010 15:14:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Switched , CNET | källa The Canadian Press (CBC News) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar