onsdag 29 december 2010

Skype retar videoinspelning och dela "när det händer," uppfinna synonymer för "videosamtal"

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/29/skype-teases-video-recording-and-sharing-as-it-happens-invent/:
Det är knappast någon hemlighet längre att Skype kommer att göra några slags video-relaterade tillkännagivande på CES , men nu bolagets intensifiera hype offensiven med en rad retas videor och tweets. Den röda tråden mellan VIDS är att de är alla tagna i avlägsna platser eller på resande fot, vilket eliminerar nuvarande PC / Mac beroende för videochatt och tvingar våra sinnen att överväga mobil, kanske smartphone-formad, apparater istället. Vad Skypes lovande är att vi kommer att kunna dela vår favorit stunder "när de inträffar," som tillsammans med all denna videoinspelning saker verkar tyda på en enda sak: videosamtal på mobiler. Endast mysterium kvar nu är vilka plattformar kommer att få det när.

Skype retar videoinspelning och dela "när det händer," uppfinna synonymer för "videosamtal" ursprungligen dök upp på Engadget på Wed, 29 Dec 2010 09:26:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Skype | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar