onsdag 29 december 2010

Nissan Leaf blir "familjen" översyn behandling, tjänar höga betyg

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/29/nissan-leaf-gets-the-family-review-treatment-gets-high-marks/:
Författarna över på Busy Mamma Media har kört Nissan Leaf genom ett särskilt batteri av "familj" tester för att producera den typ av översyn av EV att vi inte ser varje dag här. Ändå är familjen perspektiv en särskilt intressant för elektriska fordon, eftersom allmänt antagande kommer till stor del beror på hur det biljettpriser i just sådana livsstilar. Så hur gjorde Leaf biljettpriset? Utomordentligt väl, visar det sig, att få ett högt betyg för prestanda, lastutrymme, och innerutrymmen. Det enda problem som togs upp var att recensenten inte passade alla tre av hennes krävs bilstolar i baksätet, men kunde byta ut dem för smalare modeller som gjorde faktiskt passform. Kolla in videon efter rasten för hela mamma (och pappa) behandling.

Fortsätt läsa Nissan Leaf blir "familjen" översyn behandling, tjänar höga betyg

Nissan Leaf blir "familjen" översyn behandling, tjänar höga betyg som ursprungligen visades på Engadget på Wed, 29 Dec 2010 00:42:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Autoblog Green | källa Upptaget Mamma Media | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar