tisdag 11 januari 2011

3D är farligt / inte farligt: optiker grupp försvarar Nintendo 3DS utgåva

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/11/3d-is-dangerous-not-dangerous-optometrist-group-defends-ninte/:
Mycket har gjorts av Nintendos 3DS varning om att sex och under publik bör nog hålla sig till 2D-läge, och även VD Iwata har samtyckt till att "vara proaktiv om att informera våra kunder .... inte nödvändigtvis är positivt för vår försäljning, "American Optometric Association har lagt en intressant vinkling om allt detta. Gruppen släppte ett uttalande i förra veckan - ja, under CES galenskap - ". Faktiskt kan hjälpa avslöja subtila störningar som lämnade okorrigerade, ofta resultera i inlärningssvårigheter" att hävda att 3D-visning Inte bara det, men 36.000 man starka gruppen menade "barn yngre än sex kan använda 3DS i 3D-läge om deras visuella system utvecklas normalt." Så ja, Little Timmy's Christmas 2011 är inte förstörd ännu, men som lämnar gott om tid för en konkurrerande studie för att komma ut förvirrande alla ytterligare.

3D är farligt / inte farligt: optiker grupp försvarar Nintendo 3DS utgåva ursprungligen visades på Engadget on Tue, 11 Jan 2011 00:10:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink PC World | källa WSJ , PRNewswire | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar