tisdag 11 januari 2011

Rullingnet s Vinci tablett är en robust Galaxy Tab för spädbarn, vi går praktisk (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/11/rullingnets-vinci-tablet-is-a-rugged-galaxy-tab-for-babies-we/:
Eftersom tekniken utvecklas, så gör bebisar. Allvarligt, det är fantastiskt hur ofta vi ser småbarn hitta sina smartphones runt och tabletter i dessa dagar, men enligt Rullingnet grundare Dr Dan D. Yang, en hel del av dessa produkter eller program är för förutsägbar eller för slö för att inspirera younglings, särskilt hennes egna två-åriga dotter. Som sådan Yang kom dr upp med Vinci tablett, som i huvudsak är en sju tums Android Froyo tablett levereras med pedagogiska 3D-spel, musikvideor och animerade sagoböcker för åldrarna tre och under.

Prototypen vi såg var faktiskt en Galaxy Tab inrymt i en gummi ram, men Rullingnet arbetar med Samsung att utarbeta ett liknande utseende 1,3 pund enhet idrottsliga en flush spillsäker bostäder, en icke namngiven Cortex-A8-processor, en 3 megapixel kamera på baksidan, och en microSD-kortplats. Trådlösa komponenter tas bort för att minska strålningen utsätts för barnen, men föräldrarna kommer att kunna installera eller uppgradera program via mikro-USB-porten. Räkna med att se en sen Q1 eller början av Q2 övergång till ca $ 479. För nu, ta en titt på en av de förinstallerade spel efter paus.

Fortsätt läsa Rullingnet s Vinci tablett är en robust Galaxy Tab för spädbarn, går vi hands-on (video)

Rullingnet s Vinci tablett är en robust Galaxy Tab för spädbarn, går vi hands-on (video) som ursprungligen visades på Engadget on Tue, 11 Jan 2011 14:19:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar