tisdag 11 januari 2011

T-Mobile UK nedskärningar "fair use" bidraget till 500MB, skickar du hem att titta på online video

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/11/t-mobile-uk-cuts-fair-use-allowance-to-500mb-sends-you-home-t/:
I en av de mest okänsliga uttalanden på senare PR historia, är T-Mobile UK berättar sina kunder som vill att ladda ner eller strömma online video till sina mobiltelefoner för att "rädda det där för [sin] bredband i hemmet." Transportören, hälften av Storbritanniens största operatör allting överallt , hade fram tills nu erbjuds en av de bättre månatliga bidraget handlar om ett 3 GB data förbrukning gräns för Android-telefoner. Det fortfarande är i själva verket, eftersom dess ändringar inte kommer förrän 1 februari men kom den ödesdigra tisdagen T-Mo förståelse för "fair use" kommer att krympa ner till 500MB varje månad - efter vilken punkt du LL fortfarande få att surfa på webben och e-post gratis, men någon video innehållet kommer antagligen att bli föremål för en extra kostnad. Det är inte klart hur "det där" skall hanteras av T-Mobile när du passerar sparsamma nya tröskeln, det är inte heller klart om kunder som registrerat sig för stora bodacious 3GB data kommer att frigöras när denna nya lockdown om mobil video är i kraft. Godspeed till er alla.

[Tack till alla som skickat detta i]

Fortsätt läsa T-Mobile UK nedskärningar "fair use" bidraget till 500MB, skickar du hem att titta på online video

T-Mobile UK nedskärningar "fair use" bidraget till 500MB, skickar du hem att titta på online video ursprungligen visades på Engadget on Tue, 11 Jan 2011 01:58:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa T-Mobile UK | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar