tisdag 11 januari 2011

Google Docs introducerar videospelare, ännu ett sätt att döda tid på kontoret

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/11/google-docs-introduces-video-player-yet-another-way-to-kill-tim/:
Googles leds allt djupare in i molnen i år med en ny funktion för Google Dokument : videouppspelning. Från och med denna vecka, kan användare ladda upp videoklipp (upp till 1GB) i ett format som stöds, och göra dem tillgängliga för visning i Google Dokument. I likhet med tidigare video sharing inrättas, kan du ändå ladda ner video, inklusive tidigare versioner. Googles tekniker har varnat för alltför handläggningstiden, men när videoklipp upp, tittar på är lika enkelt som att klicka på play - och som har en Flash-spelare, naturligtvis. Vi är inte helt säker på vad fördelen är över Youtube, men vi är ombord för allt som låter oss dela vår kärlek till läskiga workout videos robot med våra medarbetare.

Google Docs introducerar videospelare, ännu ett sätt att döda tid på kontoret som ursprungligen visades på Engadget on Tue, 11 Jan 2011 02:51:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Google Dokument Blogg | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar