tisdag 11 januari 2011

Skype träffar nya rekord på 27 miljoner samtidiga användare i kölvattnet av IOS videochatt release

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/11/skype-hits-new-record-of-27-million-simultaneous-users-in-wake-o/:
Även om videochatt har funnits i en eller annan form för en bra några år, tycks det egentligen bara vara att slå i steg nu, kanske beroende på att smartphones är inte längre de tegel-formade och medelstora bestar de en gång var. Den senaste bevis denna trend kommer från Skype, som avtäcktes videosamtal på iPhone för några dagar sedan och igår lyckades nå en ny milstolpe i sin historia: 27 miljoner användare online samtidigt. Som bekvämt överskuggar det tidigare rekordet, som inte ens var över 26 miljoner, och även om inte alla dessa inloggade Skypers kan tillskrivas dess FaceTime alternativ, det är obestridligt att den senaste tidens ökning av Skypes kunder har katalyseras av dess införande av videosamtal. Och nu när den kommer till Android telefoner och TV-apparater av alla trosbekännelser , som nummer ska bara fortsätta att växa.

Skype träffar nya rekord på 27 miljoner samtidiga användare i kölvattnet av IOS videochatt release som ursprungligen visades på Engadget on Tue, 11 Jan 2011 03:17:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa GigaOM | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar