tisdag 11 januari 2011

ASUS Wavi Xtion motion sensing kontrollsystem demoed på CES (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/11/asus-wavi-xtion-motion-sensing-control-system-demoed-at-ces/:
ASUS kan inte någonstans i närheten av redo för sin Wavi Xtion att träffa butikshyllorna (vi hört Q2 2012), men det hindrade inte våra bröder på Engadget spanska från stanna till på för en praktisk demonstration på CES. Vi ska bespara er detaljer om hur det fungerar, men i praktiken fick vi veta att det är ganska likt Kinect . Inte chockerande med tanke på att PrimeSense är bakom båda rutorna , men framför allt skillnaden verkade vara reaktionstid. ASUS lösning var inte riktigt lika lysande som Kinect, är långsammare att känna igen och översätta rörelser i tester. Naturligtvis skulle vi inte förvänta oss en produkt som är 18 månader ut från massproduktion till vara helt på toppen av sitt spel, men känn dig fri att huvudet på förbi paus för att se exakt vad vi menar.

Fortsätt läsa ASUS Wavi Xtion motion sensing kontrollsystem demoed på CES (video)

ASUS Wavi Xtion motion sensing kontrollsystem demoed på CES (video) som ursprungligen visades på Engadget on Tue, 11 Jan 2011 16:52:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Engadget spanska | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar