tisdag 11 januari 2011

Velocity Micro Cruz Titta hands-on preview

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/11/velocity-micro-cruz-watch-hands-on-preview/:
Vi har alltid gillat idén med att ha en Bluetooth-klocka streaming feeds från våra telefoner, eftersom innerst inne, vi alla vill att agera som agenter inom den offentliga. Tråkigt nog finns det inte många av dessa kläder att välja mellan i den nuvarande marknaden. I själva verket, med inPulse smartwatch för BlackBerry fastnat synes i limbo, vad vi har kvar är det Europa som bara Sony Ericsson LiveView för Android, och kanske något trevligt av såväl fossila om dess konceptdesign raggas upp. Att utnyttja detta tillfälle, Velocity Micro arbetar nu på egen anslutna Android titta - som för närvarande kallas Cruz Watch - det är avsedd för den sub-$ 200 marknaden i mitten av Q2 2011.

Här är vad vi lärt oss om detta cool prototyp under vår exklusiva hands-on på CES: på många sätt, det är konceptuellt identisk med LiveView - det är en klocka, det är en Facebook-flöden läsare, det är en multimedia fjärrkontroll (för Android musik app och Android-TV), och det kan visa dig vem som ringer. Medan Cruz Watch kan vara lite av en lätt när det kommer till program, rekord dess hårdvara säkert SE: s erbjudande på flera sätt: till att börja med, den har en pekskärm som tar känga och peka gest ingångar (istället för att använda navigeringsreglage beröra bezel), och det sport en 1,8-tums LCD istället för en 1,3-tums OLED-skärm. Det finns också några program funktioner som vi gräver, särskilt med utbytbara urtavlan: två analoga, två digitala, och det inkommande samtalet anmälaren drar den som ringer profil foton från din kontaktlista, vilket är något som LiveView inte kan göra. Vi berättade att eftersom den här klockan drivs av Android 2.0 (och eventuellt något annat på detaljhandeln enheter) kan Velocity Micro kunna implementera app installation i en nära framtid, så vi får se. Video genomgång efter rasten.

Fortsätt läsa Velocity Micro Cruz Titta hands-on preview

Velocity Micro Cruz Titta hands-on preview ursprungligen visades på Engadget on Tue, 11 Jan 2011 13:58:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar