tisdag 11 januari 2011

Sony Ericsson Xperia namn Arc CPU, dubbningar Android 2,4 utseende en "felaktig konfiguration"

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/10/sony-ericsson-names-xperia-arc-cpu-dubs-android-2-4-appearance/:
Den Xperia Arc är en ganska skiva Pepparkakor , tycker du inte? Vi gjorde verkligen när vi fick möjlighet att hantera en för oss själva på CES, men idag tar vi mindre om sitt yttre och mer intresserade av vad som ligger under. Den 1 GHz-processor vi visste om redan har angetts som en Qualcomm MSM8255 och kommer att få sällskap i den goda kampen mot trög prestanda genom en adreno 205 grafikchip. På programmet fronten att slumpmässiga iakttagelsen av en båge med Android 2,4 har ställts som ett enkelt "felaktig konfiguration" av Sony Ericsson, exploderande en miljon konspirationsteorier på Internet. En uppmuntrande notera här är att SE (kinda) erkänner sitt snöpligt rekord med Android uppdateringar och löften senaste tidens förändringar har lagt den i "ett bra läge att se till att Xperia Arc kommer att få senare versioner i tid." Vi tror det när du gör det hända, Sony.

Fortsätt läsa Sony Ericsson Xperia namn Arc CPU, dubbningar Android 2,4 utseende en "felaktig konfiguration"

Sony Ericsson Xperia namn Arc CPU, dubbningar Android 2,4 utseende en "felaktig konfiguration" som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 10 Jan 2011 20:09:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Produkt från Sony Ericsson Blog | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar