tisdag 11 januari 2011

Louis Vuitton mobiltelefon spännet är fejk, kan vara skadligt för din manlighet

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/11/louis-vuitton-cellphone-belt-buckle-is-fake-potentially-harmful/:
Detta Louis Vuitton mobiltelefon spännet kommer till oss via Kina och sammanför två saker som aldrig bör kombineras: fake bälten designer och trådlös kommunikation. Först och främst har vi alla hört varningar om en mobiltelefon närhet till vår baby-beslutsfattare, för det andra, vi är ganska säkra på att ta ditt bälte bort varje gång du får ett samtal kommer inte bara leda till frustration, men några ganska konstiga blickar på tunnelbanan, och slutligen, det är en bluff. Titta, det är inte som vi är anti-överskott här, men det förefaller oss som en solid guld mobiltelefon är mycket mer praktiskt investeringar. Denna ganska löjligt grej kommer tydligen komplett med Bluetooth hörluren och inbyggd kamera, och stöder dubbla kort standby och TF card expansion. Du vet hur vi känner det, men om du måste, det finns en video efter hoppet.

Fortsätt läsa Louis Vuitton mobilen spännet är fejk, kan vara skadligt för din manlighet

Louis Vuitton mobiltelefon spännet är fejk, potentiellt skadligt för din manlighet publicerades ursprungligen på Engadget on Tue, 11 Jan 2011 17:33:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa MIC Gadget | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar