tisdag 11 januari 2011

Ford Focus Elmotor utvunnits, dela sönder, kopparfärgad utsatt tarmar

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/11/ford-focus-electric-motor-extracted-split-asunder-coppery-guts/:
Ford Focus Elmotor utvunnits, dela sönder, kopparfärgad utsatt tarmar
Igår såg vi skräp i bagageutrymmet , nu det här är slår det. Det är motorn som gör Ford Focus Electric gå, och medan vi fortfarande inte vet många detaljer (vi kunde inte få någon att citera oss en vikt) det är ett rimligt kompakt liten sak. Vi gjorde dock en bekräftelse på att det inte kommer att gå igenom antingen en standard växellåda, som torr-koppling automatiskt att de regelbundna Focus kommer med, eller något liknande de två-växlade växellådan som Tesla använder i sitt Roadster . Det blir "som en CVT" vi får höra, att hålla motorn på det mest effektiva RPM, och medan vi är osäker på vad som ser ut som på insidan är vi säkra på att det blir inga skiftande inblandade, varken manuell eller automatisk.

Ford Focus Elmotor utvunnits, dela sönder, inälvor exponeras kopparfärgad ursprungligen visades på Engadget on Tue, 11 Jan 2011 13:13:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar