tisdag 11 januari 2011

Analog solnedgången börjar, alla de nya Blu-ray spelare kommer bara ut HD via HDMI

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/10/analog-sunset-begins-all-the-new-blu-ray-players-will-only-outp/:
Las Vegas Sunset
Den kyckling littles har varit orolig över detta långt innan den första Blu-ray (eller HD-DVD ) Titeln var någonsin släppts, och det första steget mot den analoga solnedgången har officiellt kommit. Alla nya Blu-ray -spelare meddelade efter den 1 januari 2011 kommer bara ut HD via HDMI - spelare som började sjöfarten förra året kan fortfarande säljas fram till slutet av detta år ändå. Om du bara älskar komponentvideo , kan du räkna du kommer att kunna få en spelare i dag och fortsätta att njuta av det i många år framöver, men kanske inte. Du ser Studios också ha Image Constraint Token (ICT), som när som på en titel kommer att berätta varje och alla Blu-ray-spelare ner för att konvertera analog utgång till 540p. Den enda respit är att om det inställda på en titel, måste det märkas på rutan, och naturligtvis kan det inte retroaktivt in (någon titel du äger nu kommer att fortsätta att spela exakt samma sätt som det gör på din befintliga spelare ). Vi väntar på slutlig bekräftelse, men tydligen IKT inte har en option att studios tills nu så börja leta efter ikonen på ditt senaste inköp. Det sista steget i solnedgången är 2013 när analoga utgångar kommer att tas bort från Blu-ray-spelare helt, men vi misstänker vi har bättre saker att oroa sig då som ultra HD eller digital distribution.

Analog solnedgången börjar, alla de nya Blu-ray spelare kommer bara ut HD via HDMI ursprungligen visades på Engadget på måndag, 10 Jan 2011 21:34:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa AACS LA licens (PDF) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar