måndag 3 januari 2011

AC Ryan Fluxx mediaspelare capacitates full HD streaming med sin Atom-processor CE4150

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/03/a-c-ryan-fluxx-media-player-capacitates-full-hd-streaming-with/:
AC Ryan Fluxx mediaspelare capacitates full HD streaming med sin Atom-processor CE4150
Det har varit ungefär ett år sedan AC Ryan Shrinky Dink'd sin Playon! HD att göra Mini Media Player , och nu en annan generation är över oss. Förlita sig på Intels Atom-processor CE4150, samma lilla skönhet surrar bort i Google TV apparater, tillsammans med 1 GB DDR3-minne, det som kan anslutas via gigabit Ethernet eller (tillval) 802.11n trådlös för att strömma 1080p media över nätverket, eller dra den från en intern SATA enhetsfacket. Videoutgång alternativen finns komponent, komposit och HDMI 1.3a, medan det finns också en optisk ljud-port om du fortfarande är i sånt. Vad det tyvärr inte har är Google TV själv, inte heller en MSRP eller en release datum, men kanske att information kan samlas ihop på en liten mediehändelse händer denna vecka.

[Tack, Nash]

AC Ryan Fluxx mediaspelare capacitates full HD streaming med sin Atom-processor CE4150 ursprungligen visades på Engadget på måndag, 3 Jan 2011 08:28:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa AC Ryan | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar