måndag 3 januari 2011

PrimeSense och ASUS team, ta Kinect-liknande Wavi Xtion till din HTPC

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/03/primesense-and-asus-team-bring-kinect-like-wavi-xtion-to-your-h/:
PrimeSense är hjärnan bakom Microsofts Kinect, och vill ha en större bit av kakan , ASUS har ett rykte om att tillkännage underbart galna kringutrustning varje år. På CES 2011 kommer Wavi Xtion bocka av båda rutorna fint. I ett nötskal, Xtion är en PrimeSense 3D-djup-kamera byggd exklusivt för PC, men med en viktig twist - den ansluts till ASUS Wavi rutan du ser ovanför, som trådlöst strömmar sina data till ditt vardagsrum dator genom att en sladd eller två. Åh, och bör ASUS locka tillräckligt utvecklare, kommer det att dra även ner program från en Xtion onlinebutik. ASUS säger att vi får se paketet kommersiellt tillgängliga runt om i världen under Q2 nästa år - med en UI och urval av program och spel ombord - men de ska släppa en Xtion PRO Developer Kit i februari att fresta alla er Kinect hackare i kodning magiska saker för plattformen. Inga fler detaljer för nu, men det finns en händelse i Vegas den här veckan där ASUS är alla men garanterat att visa det. PR efter rasten.

Fortsätt läsa PrimeSense och ASUS team, ta Kinect-liknande Wavi Xtion till din HTPC

PrimeSense och ASUS team, ta Kinect-liknande Wavi Xtion till din HTPC publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 3 jan 2011 13:11:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar