måndag 3 januari 2011

Toshiba tillkännager namnlös Tegra 2-powered Android tablett, väntar bara för Honeycomb

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/03/toshiba-annouces-unnamed-tegra-2-powered-android-tablet-waits-o/:
Låt Tegra 2-powered, Android Honeycomb tablett tillkännagivanden börja! Tydligen (och förståeligt ) borta från en Folio 2 moniker, är Toshiba sparka igång CES med sin nya namnlös 10,1-tums Android tablett, och vi måste säga från våra kort titt på ett icke-fungerande enhet för några veckor sedan, kan det bara har vad som krävs för att sticka ut från mängden .. åtminstone på spec och tillverkningskvalitet front. Tabletten har en kapacitiv, hög 1280 x 800-upplösning tillsammans med en accelerometer och sensor för omgivande ljus (eller vad Toshiba har kallats som anpassningsbara display-teknik). Den har också en 5 megapixel kamera bak samt en 2 megapixel framsidan en. Japp, detta är ett lager väl och bara en snabb titt på bilderna nedan kommer att visa att plattan har fått en fullstor USB-och HDMI-uttag, en mini-USB-uttag, och en SD-kortplats.

Även om vi inte kunde sätta på dual-core Tegra 2-drivna tablett, som kommer så småningom köra "nästa version av Android konstruerade för tabletter" aka Honeycomb , vi måste säga EasyGrip, spill-resistent, rygg kändes gummerad riktigt stabil i handen och den 1,7-pund, filt 0,6-tums tjock tablett jämföras med IPAD i termer av bärbarhet. Åh, Och nämnde vi att nämnda bakre luckan är swappable, så kan du inte bara ändra dess färg men du kan byta ut batteriet? Vi sa ju att det hade några av de ingredienser för att göra det gå långt, men vi är uppenbarligen saknar en hel del information här för att göra några ytterligare beslut. Toshibas vidhåller att tabletten kommer att släppas under första halvan av 2011 och priserna kommer att vara konkurrenskraftiga, men vi kommer att gräva för mer när vi kommer till Vegas och förhoppningsvis rapportera tillbaka med några intryck av en fungerande enhet.

Toshiba tillkännager namnlös Tegra 2-powered Android tablett, väntar bara för Honeycomb ursprungligen dök upp på Engadget på måndag, 3 jan 2011 03:15:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar