måndag 3 januari 2011

WSJ: Google planerar en "digitala tidningsställ" att förena alla tidningar och tidskrifter under Android paraply

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/02/wsj-google-plans-a-digital-newsstand-to-unite-all-newspapers/:
The Wall Street Journal har avrundat sitt cabal av källorna är i dag att presentera en annan läcker nya slagfält i kampen mellan Google och Apple för mobila överhöghet. Specifikt rapporterar att de Mountain View laget har närmat Time Warner, Condé Nast och Hearst - tre av de största utgivarna av tidskrifter i USA - med syfte att erbjuda sitt innehåll genom en Google-drift "digitala tidningsställ" för Android enheter. Överklagandet för medieföretag kommer att vara en enklare väg till tjäna pengar deras innehåll, tydligen, inklusive möjligheten att Google kan ta en mindre bit av intäkter än de 30 procent som tas ut av Apple och Amazon . Det finns också ord av utvecklingen bakom kulisserna på Cupertino, där "flera förändringar i iTunes" förväntas förbättra utgivarens erfarenhet av att använda tjänsten, inklusive göra det lättare att erbjuda långsiktiga abonnemang och därmed till rabatterna. Apples hade ingenting att säga i frågan, medan Google har svarat genom att notera det alltid i diskussioner med förläggare och har inget att tillkännage just nu.

WSJ: Google planerar en "digitala tidningsställ" att förena alla tidningar och tidskrifter under Android paraply ursprungligen visades på Engadget , sön, 2 januari 2011 23:35:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Wall Street Journal | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar