måndag 3 januari 2011

Inhabitat arbetsmiljövecka i Green: utrymme hissar, flytande städer och sol skyddade maskiner dricka

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/02/inhabitats-week-in-green-of-space-elevators-floating-cities-a/:
Varje vecka våra vänner på Inhabitat återblick veckans mest intressanta gröna utvecklingen och clean tech nyheter för oss - det är veckan i Green.

Denna vecka Inhabitat utställningsmonter flera otroliga exempel på futuristisk arkitektur, med början i en episk flytande ark som rymmer en självunderhållande staden till sjöss. Vi såg också en plan för kolnanorör utnyttja för att skapa världens första rymd hiss , och vi tog du ett genialiskt soldrivna skydd som skördar och renar regnvatten att dricka.

I andra nyheter, Asien revved upp en värld av eko transport som Sydkorea presenterade världens första kommersiella elektriska bussen , och Peking inlett en plan för att skära bort trafikkaos genom att skära fordonsregistrering med 2 / 3. Vi kollade även in på den elektriska Bluebird supercar , som förbereder sig för att bryta det brittiska hastighetsrekordet mark nästa år, och vi tog en grundlig titt på årets bästa elfordon .

Slutligen, välkommen till 2011! Eftersom den slutliga nedräkningen ljöd vi tog en titt på Times Square bländande 2011 Ekobollen , som är översållad med 32.256 lysdioder. Vi tittade också tillbaka på Inhabitat s översta gröna energi , transport och tech berättelser av 2010, och vi avrundat årets bästa gröna produkter och bärbara koncept teknik som står att ändra sättet vi klär för dagen. Och om du kör ärenden denna vecka att återlämna eventuella oönskade julklappar, kolla Amazons nya föregripande tillbaka verktyg - det kan bespara dig en resa nästa år.

Inhabitat arbetsmiljövecka i Green: utrymme hissar, flytande städer och sol skyddade maskiner dricka ursprungligen visades på Engadget , sön, 2 januari 2011 22:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar