måndag 3 januari 2011

Nintendo 3DS flyr produktionslinje, slår en pose med Yoshi

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/03/nintendo-3ds-escapes-production-line-strikes-a-pose-with-yoshi/:
Nintendo 3DS flyr produktionslinje, slår en pose med Yoshi
Nej, inte som Yoshi , men den verkliga, officiellt licensierade Critter med en förkärlek för chomping Goombas och släppa ägg. Nintendos 3DS handdator har till 3DS Buzz, har enligt stulits från en kinesisk tillverkning fabrik och läckte ut över hela Internet. Denna version är lite annorlunda än vad vi såg på E3 och även den "officiella" versionen från den 29 september tillkännagivandet , Select, Hem och Start-knapparna har gjorts spola in i skärmen bezel. Dessutom är ett 1300mAh batteri bekräftas, vilket 96MB RAM-minne. Vi har en annan bild av den nedan, som visar dess storlek i förhållande till allt från en Game Boy Micro i ett DSi XL , fint som visar att Nintendos nya hotness är lite mindre än tom en standard DSi . Det är framsteg för ya, folks.

[Tack till alla som skickat detta i]

Fortsätt läsa Nintendo 3DS flyr produktionslinje, slår en pose med Yoshi

Nintendo 3DS flyr produktionslinje, slår en pose med Yoshi publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, januari 3, 2011 07:16:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink 3DS Buzz | källa TGBUS.com | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar