måndag 3 januari 2011

MSI detaljer Sandy Bridge, Fusion allt-i-ett-enheter inför CES, retar en skjutbar skärm

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/02/msi-details-sandy-bridge-fusion-all-in-ones-ahead-of-ces-tease/:
Vi bara klar med granskningen en funktionsspäckade MSI Wind Top , men kom CES nästa vecka kommer vi att ha tre mer att prova: AE2410, AE2210 och AE2050, alla med den allra senaste kisel inne. Notebook Italia rapporterar att taiwanesiska datorn bolagets hjälp Intels nya Sandy Bridge processorer i alla sina 24 - och 22-tums riggar, och tog en låg effekt AMD Brazos APU för den troliga budgeten 20-tums modell - som enligt uppgift kommer fortfarande innehålla en Blu-ray-enhet som sin Core 2 Duo kusin . Alla tre kommer att sport 1080p Pekskärmen visar och USB 3.0-portar, men också en spiffy ny funktion som kallas Super Charger som debiterar anslutna USB prylar även när datorn är avstängd . Innovationer, för att vara säker, men kanske inte lika spännande som begrepp Poster som bilden ovan och nedan - där uppe är MSI Butterfly, som enligt uppgift har en glidande multitouch-skärm med tio kontaktpunkter, och efter avbrottet, se lyxiga MSI Angelöw. Här är hoppas på priser, specifikationer och högupplösta bilder när vi kommer till föreställningen.

Fortsätt läsa MSI detaljer Sandy Bridge, Fusion allt-i-ett-enheter inför CES, retar en skjutbar skärm

MSI detaljer Sandy Bridge, Fusion allt-i-ett-enheter inför CES, retar en skjutbar skärm som ursprungligen visades på Engadget on Sun, 2 Jan 2011 19:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Debatt Italia (1) , (2) , (3) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar