måndag 3 januari 2011

Vizio presenterar Theater 3D HDTV med passiva glasögon Tech i 22 - till 71-tums storlek

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/03/vizio-unveils-theater-3d-hdtvs-with-passive-glasses-tech-in-22/:
Vi tvivlar på att vi har sett alla Vizio 2011 sortimentet ännu, men den senaste informationen är att det är växande på en teater 3D TV-modell finns för närvarande med en hel rad - lovade att erbjuda 3D med passiva glasögon i storlekar från 22 - alla de upp till 71-inches. Det finns 21 modeller som beskrivs i pressmeddelandet efter rasten inklusive LED kant lyser LCD-skärmar, direkt LED bakgrundsbelysning modeller, de med Yahoo Widgets VIA paket och ett par av de nya Google TV-drivna modeller . Inga ord om pris eller leveransdatum ännu, men företaget är snabb att påpeka att sätta 3D-bearbetning in i skärmen innebär billigare film teater-stil 3D-glasögon med en skenbar större ljusstyrka och mindre flimmer, plus kompatibilitet med Oakley's "optiskt korrekt" specs . Kolla alla detaljer i pressmeddelandet efter rasten.

Fortsätt läsa Vizio avslöjar Theater 3D HDTV med passiva glasögon Tech i 22 - till 71-tums storlek

Vizio presenterar Theater 3D HDTV med passiva glasögon Tech i 22 - till 71-tums storlek ursprungligen visades på Engadget på måndag, 3 januari 2011 09:17:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar