måndag 3 januari 2011

AOC: s 8-tums Breeze Android 2,1 tablett går för pank, säljer för $ 200

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/03/aocs-8-inch-breeze-android-2-1-tablet-goes-for-broke-sells-for/:
Inga pengar? Inga problem! I världen av craptablets har ökat avsevärt under de senaste månaderna dussin, och du kommer inte hitta oss uppmuntra någon att lägga till ytterligare en till högen. Men AOC har faktiskt lyckats göra en ganska anständig namn för sig under åren, om än i LCD-branschen. Faktum är att detta här företaget hävdar vara världens största tillverkare av LED / LCD-skärmar, men det är tufft att säga hur denna typ av kompetens kommer att översätta i tabletten arenan. Den nylanserade Breeze spänn två trender skärmstorleken och delar upp skillnaden - det finns en 8-tums touchpanel här, komplett med en 800 x 600 skärmupplösning och en rad fysiska nycklar i högerkanten. Du hittar även en Rockchip processor, en gammal kopia av Android 2.1, för att inte nämna en USB 2.0-port, 3,5 mm hörlursuttag, inbyggd högtalare, 802.11b / g WiFi, 4 GB internt lagringsutrymme, en microSD-kortplats och ett batteri som är förment goda för upp till 12 timmars ljuduppspelning eller (sex timmar video). Vi väntar fortfarande på svar på vilken typ av CPU är under skalet, men för under $ 200, vi kommer att gissa att det inte är den snabbaste kisel i boden. Anywho, det ska vara stänka ner på "stora detaljhandelskedjorna" senare denna månad, sannolikt kommer tå-till-tå med Augen för din bargain-bin dollar.

Fortsätt läsa AOC: s 8-tums Breeze Android 2,1 tablett går för pank, säljer för $ 200

AOC: s 8-tums Breeze Android 2,1 tablett går för pank, säljer för $ 200 som ursprungligen visades på Engadget på måndag, januari 3, 2011 09:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar