måndag 3 januari 2011

OCOSMOS avkastning på CES 2011 med Windows 7-baserade spel handhållna

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/03/ocosmos-returns-at-ces-2011-with-windows-7-based-gaming-handheld/:
OCOSMOS. Sound bekant ? Om du var hos oss för förra årets vilda färd genom hösten, men absolut kommer. Av någon anledning kommer detta sydkoreanska bolaget endast ut för att spela när världens ögon tittar, och medan vi har ännu aldrig hört ett pip om de produkter den bländade oss med bara ett par månader tillbaka, är det outfit gör en sista sekunden spela för uppmärksamhet på årets gala. Allt vi har att gå på hittills är bilderna ovan och dessa två uppgifter: den här icke namngivna spel handhållna kommer att skryta en dual-core Intel-processor och kör någon version av Windows 7. Med andra ord kan du avsluta en Excel-fil direkt efter att du plöja igenom ett äkta Windows-spel. Vi hoppas att lära sig mer om den här killen i tid, och du kan satsa kommer vi att brottas för hands-on tid när vi slog i golvet.

OCOSMOS avkastning på CES 2011 med Windows 7-baserade spel handhållna ursprungligen visades på Engadget på måndag, 3 januari 2011 09:41:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar