måndag 3 januari 2011

Swann's stötsäker, vattentät SportsCam remmar på kraniet, fångar betydelsefulla tillfällen

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/03/swanns-shockproof-waterproof-sportscam-straps-on-your-cranium/:
Det har varit en het minut sedan vi sett några nya verktyg från den säkerhet sinnade folk på Swann , men det slår tillbaka med en ny chef monterat kameran på CES. Den SportsCam är en välkänd produkt - liknar Contour och Go Pro enheter vi har lekt med i det förflutna - men istället för att söka optimal bildkvalitet till ett bra pris, killen ligger detta till grunderna. VGA-kameran kan bara logga in klipp med en upplösning på 640 x 480, så HD knarkare bästa leta någon annanstans. Men det är fortfarande inneslutna i en robust plast skal, en som är både stöttålig och vattentät, och det är som kan innehålla upp till fem timmars film på en enda 16 GB microSD-kort. Det finns ett uppladdningsbart Li-ion batteri som varar 2,5 timmar, och den levereras med en mängd olika monteringsalternativ (även om vi skulle föreslå runt huvudet, uppenbarligen). Som vi nämnde tidigare, är det här en en lägre slutprodukten, och att 99 $ priset kan locka dem som annars aldrig skulle överväga en sådan sak. Den fullständiga utgåvan är efter pausen, och det kommer att börja levereras i USA av nästa månad.

Fortsätt läsa Swann's stötsäker, vattentät SportsCam remmar på kraniet, fångar betydelsefulla tillfällen

Swann's stötsäker, vattentät SportsCam remmar på kraniet, fångar betydelsefulla tillfällen ursprungligen visades på Engadget på måndag, 3 januari 2011 08:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar