måndag 3 januari 2011

Freescale lanserar i.MX 6 processor serie, vill quad kärnor i din smartphone

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/03/freescale-announces-i-mx-6-processor-series-wants-quad-cores-in/:
Freescale lanserar i.MX 6 processor serie, vill quad kärnor i din smartphone
Ström. Vi behöver mer. Mer för strömmande video, mer för att spela spel, och mer bara så att vi kan säga att vi har det. Freescale hör oss, och det är att leverera i.MX 6-serien av mobila processorer med upp till fyra ARM A9 kärnor Cortex på 1,2 GHz vardera . Det är gott för 3D-rendering på din bil infotainment -system, musicerandet på din smartphone, kanske lite SETI åtgärd på din nästa smarta kylskåp. Även 1080p30 video encoding är ett sägs vara i dessa marker "räckhåll. i.MX 6 processorer kommer att finnas i en, två eller fyra konfigurationer kärna med upp till 1 MB L2-cache. HDMI 1.4 stöd är ombord, tillsammans med Gigabit Ethernet och USB 2.0, men tyvärr inte 3,0 . Det verkar det finns alltid något att se fram emot vid nästa översyn, men det kan vara en ganska vänta med i.MX 6 provtagning inte kommer att börja förrän "senare i år."

Fortsätt läsa Freescale tillkännager i.MX 6 processor serie, vill quad kärnor i din smartphone

Freescale lanserar i.MX 6 processor serie, vill quad kärnor i din smartphone ursprungligen visades på Engadget på måndag, 3 januari 2011 11:24:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar