måndag 3 januari 2011

Samsung hantverk "världens lättaste" 3D-glasögon i samarbete med Silhouette

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/03/samsung-crafts-worlds-lightest-3d-glasses-in-partnership-with/:
Du var tvungen att veta att när LG sökt en designer inspiration för att förbättra sin 3D-glasögon, Samsung också skulle rekrytera hjälp utifrån med dess tre-dee skyddsglasögon. Visst nog har Sammy samarbetar med österrikiska design företaget Silhouette att leverera vad den påstår är världens lättaste 3D-glasögon, som väger en ynka 28g. Konstruktionen är sådan att all elektronik är inrymt i två fack på baksidan av de specifikationer som möjliggör för en perfekt viktfördelning mellan fram-och baksida. De kommer förmodligen passar på både barn och vuxna, kommer att ladda trådlöst, och kommer också att upptäcka när 3D-innehåll som ska strålas mot dem och automatiskt slå på och av. Deras förmåga att leverera fängslande innehåll för att göra 3D-tv värt det dock fortfarande ett mysterium. Vi bör få se mycket mer av dessa aktiva slutare lättviktare på CES i veckan.

Fortsätt läsa Samsung hantverk "världens lättaste" 3D-glasögon i samarbete med Silhouette

Samsung hantverk "världens lättaste" 3D-glasögon i samarbete med Silhouette publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 3 januari 2011 01:36:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink OLED-Display.net | källa Samsung morgon | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar