måndag 17 januari 2011

ADAC krocktester första produktion Mitsubishi i-MiEV, gör det en enda röra, men höga poäng

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/17/adac-crash-tests-first-production-mitsubishi-i-miev-it-makes-a/:
ADAC krocktester första produktion Mitsubishi i-MiEV, ställer till med oreda men höga poäng
Ser ut som Volvos C30 Electric är inte den enda EV betala ett högt pris för att vilja köras på vägarna. Mitsubishi i-MiEV , en av de första moderna full bar elektriska bilar som skall lovat att träffa USA: s kuster (men absolut inte den första att göra det), har just genomgått krocktester av ADAC, Europas största bilist klubb. Bilen gick igenom både 40mph offset framifrån och bak effekter, liknande den typ som används av vår egen ödmjuka NHTSA. Bilen höll inte perfekt märken, med viss deformation i fotutrymmet, men det fanns inga större problem har och, viktigast, klipp elsystem säkerhet automatiskt vid nedslaget. Detta innebär ingen överraskning electrocutions för någon på insidan eller ut, vilket är en bra sak - om du inte är en mutant ödla som gillar sådant.

ADAC krocktester första produktion Mitsubishi i-MiEV, gör det en enda röra, men betyg väl ursprungligen visades på Engadget på måndag, 17 Jan 2011 11:27:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa AutoBilde.de | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar