måndag 17 januari 2011

Evolve III Maestro skiffer triple-stövlar Android, MeeGo och Windows 7 (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/17/evolve-iii-maestro-slate-triple-boots-android-meego-and-windows/:
Vi saknar oundvikligen saker på mässor, och här är vi beklagar - vi inte fångade denna dunkla australiska tablett i köttet på CES 2011. Tydligen Evolve III Maestro var detta förbigående kylning på Intels monter med Android, Windows 7 och en 1,83 GHz Atom N475 CPU inuti, men företrädare var villiga att avslöja finare planer om du ägnar lite tid med enheten. Du ser, kommer Q2 2011, skiffer kommer uppgradera till en dual-core Oak Trail CPU och lägga MeeGo till stacken för en slutsumma på tre operativsystemen. TabletPCBuzz säger Windows 7 och Android blir åtta och sexton timmars batteritid på Oak Trail chip respektive, och tabletten väger mindre än två pounds.

Det är svårt att säga vad andra funktioner Oak Trail versionen kommer att ha, men även de befintliga tabletten inte är en barnlek, med en 10,1-tum, 1024 x 600 kapacitiv pekskärm, 2 GB DDR3 RAM, upp till 32 GB solid state lagring, 3G och 802.11 b / g / n WiFi och ett par full storlek USB-portar på ena kanten. Källor tyder på det ursprungliga hittar en $ 500 pris punkt, med Oak Trail befallande en extra $ 100. Efter pausen, hittar du en besvikelse statisk video, men följ länkarna nedan för en genomgång av MeeGo UI och alla specifikationer du kan önska dig.

[Tack, Garf]

Fortsätt läsa Evolve III Maestro skiffer triple-stövlar Android, MeeGo och Windows 7 (video)

Evolve III Maestro skiffer triple-stövlar Android, MeeGo och Windows 7 (video) som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 17 Jan 2011 00:41:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Geek.com , Liliputing | källa Evolve Tre , pcchan54 (YouTube) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar